Werkzaamheden

Marco van Lieshout Schilder - en glaswerken is een bedrijf uit Heemskerk, Noord-Holland dat sinds 2004 actief is in de schilders en glas branche. Na ongeveer 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben als schilder besloot ik in 2004 de knoop door te hakken en mijn een mans zaak te starten. Omdat ik veel mensen ken en benaderd had na mijn opstart had ik al gauw een goede grote klantenkring. Deze klantenkring heeft zich flink uitgebreid in de loop der jaren waar ik heel trots en blij mee ben.


Mijn werkzaamheden hebben zich ook uitgebreid tot een totaal pakket van verf en glas en klein timmerwerk. Een beloning op  mijn werk is het verdienen van het keurmerk Kwaliteits Vakman sinds 2012. Toch wel de kroon op ons werk dankzij positieve reacties van de klanten. Ook ben ik sinds 1 oktober 2016 lid van Sigma Eigenzaak. Technische ondersteuning, hulp en advies van het verfmerk Sigma. Sigma voor de professionele  schilder. Kijk ook eens op www.kwaliteitsvakman.nl en www.sigma.nl/eigenzaak.

 

Een deel van deze werkzaamheden zijn:


  -   Schilderwerk binnen en buiten

  -   Latex muurverf spuiten wanden en plafonds
  -   Diverse wandafwerkingen ( glasvezelbehang )

  -   Diverse houtrot reparaties

  -   Plaatsen isolatie en enkel glas

  -   Maken nieuw glas in lood

  -   Restauratie oud bestaand glas in lood

  -   Glas in lood in thermopane

  -   Klein timmerwerk


Schilderwerk

 

Een groot gedeelte van mijn werkzaamheden bestaat uit het onderhouden en schilderen van woningen in de particuliere sector en bedrijven. Of het nu gaat om het binnen of buiten schilderwerk wij kunnen het voor u verzorgen. Behang en andere wandafwerkingen kunnen wij ook voor u aanbrengen op de wand. Omdat we zelf over eigen steigermaterialen beschikken kunnen wij meestal de gehele woning in de steigers zetten voor het buiten schilderwerk. Ook voor het schilderwerk van het dakkapel hebben wij steigermateriaal. Heeft u zelf geen zin in het onderhouden van het schilderwerk van u woning kunnen wij dit voor u verzorgen. De eerste keer wordt de woning in zijn geheel geschilderd.


De opvolgende jaren daarna doen wij het onderhoud van het schilderwerk. Van controle uitvoeren en schilderwerk bijwerken tot het overschilderen daar waar nodig. Omdat vaak na een aantal jaren nog niet de gehele woning hoeft te worden overgeschilderd is het ook mogelijk om het in delen te doen. Zon en regen kanten zullen eerder geschilderd moeten worden als kanten die in de schaduw staan. De mogelijkheden worden vooraf met de klant besproken. We werken veel met verf en producten van Sigma,  Wijzonol en Renovaid voor houtrot systemen.

                                                                                                                                                                                   
Van de volgende projecten in Noord-Holland hebben wij het totaal onderhoud van het schilderwerk:


  -  Diverse bedrijfspanden Lijnbaan in Heemskerk (Noord-Holland)

  -  14 woningen Ringmus in Heemskerk

  -  Appartementencomplex Rozenbroek Deutzstraat in Heemskerk

  -  Diverse woningen in Heemskerk / Beverwijk


Mocht er tijdens de werkzaamheden iets geconstateerd worden zoals houtrot kunnen wij het in vele gevallen zelf repareren. Het vervangen van glaslatten of houten delen van de woning doen wij graag voor u. Mocht de reparatie te groot zijn voor ons hebben wij goede contacten met diverse timmermannen die het werk eventueel kunnen uitvoeren. Ook hebben wij goede contacten met een loodgieter, stukadoor, dakdekker en elektricien. U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende prijsopgave. Ook doen wij het leveren, plaatsen en vervangen van alle soorten glas zoals isolatie,enkel en figuurglas. Ook leveren wij spiegels en geslepen glas.

 

In onze glas in lood werkplaats maken we glas in lood ramen op maat. Of het gaat om nieuw werk of bestaande ramen in de meeste gevallen kunnen wij het maken. Soms maken wij een tekening op schaal voor het nieuwe raam of plaatsen het oude glas weer opnieuw in het lood. Het oude brandschilderwerk in het glas in lood komt tegenwoordig ook weer terug in de nieuwe ramen. Brandschilderwerk is een leuke maar tijdrovende klus die het raam verfraaid. Ik heb meerdere cursussen gevolgd voor het brandschilderen en vind het leuk werk om dit toe te voegen aan glas in lood ramen. Ook is het mogelijk het glas in lood raam in te bouwen in dubbelglas. Dit beschermt het glas in lood en verhoogd de isolatiewaarde van de woning. Omdat het nieuwe lood glimt en niet verkleurt in dubbelglas wordt het meestal gepatineerd. ( oude look geven ) Zo lijkt het nieuwe glas in lood raam toch oud. Ook hebben we goede contacten met andere glazeniers die ons helpen in drukke tijden.

 

Kortom wij kunnen u een totaal pakket aanbieden van diverse werkzaamheden van u woning. Glas in lood, glas, klein timmerwerk en schilderwerk. Wij regelen het graag voor u. U krijgt altijd een vrijblijvende offerte toegestuurd zonder verplichting. Voor meer informatie of offerte kunt u contact met ons opnemen of mailen naar admin@marcovanlieshout.nl 

 

 

Houtwerk voor en tijdens de behandeling.                                                               


 

Powered by webXpress